Segítség kérés

rascooncatteryKedves tenyésztők és cica gazdik!
Egy orosz Maine Coon tenyésztő, Svetlana Rasipina (Rascoon Cattery) két nappal ezelőtt éjjel olyan szörnyűségeken ment keresztül, ami nekünk, cica szeretőknek a legrosszabb rémálmunk.
Tűz ütött ki náluk, a ház teljesen leégett és a macskái közül is jó néhányan a tűz áldozatává váltak. A férje otthon volt vele szerencsére, így Svetlana túlélte a katasztrófát, mert dacolva a tűzzel, folyamatosan a cicái megmentésén dolgozott. A férje, miután a fiúk már biztonságban volt, felismerte az elkerülhetetlen helyzetet, nem tudnak mindenkit kimenekíteni, a felesége megmentése érdekében a második emeletről leengedte őt.

Erről nem tudunk sírás nélkül beszámolni. Nemcsak a házuk, a cicáik egy része is oda lett, akik Svetlana-nak a mindent jelentették. A cicák nagy része megsérült a tűzben, jelenleg is kezelés alatt állnak, egy részüket még keresik, mert elmenekültek a katasztrófa színhelyéről.
Minden segítség jól jön nekik.
A macskatenyésztő világ összefogott értük és már több mint 5,000 Euro adományt küldtek el a különböző, részükre létrehozott adomány számlákra vagy a család saját számlájára.
Kérlek, segíts Te is! Svetlana és családja élete most romokban, minden forint nagy segítség ebben a hatalmas bajban. Ha csak arra gondolunk, hogy az égett cicák orvosi kezelése hosszadalmas és nem olcsó mulatság, ha arra gondolunk, hogy egy nagyon jó nevű Maine Coon cica tenyésztőnek, családjának és macskáinak nincs hol álomra hajtani a fejét... a szívünk összeszorul.
Légy részese ennek a hatalmas szívű macska szerető családnak! Küldj nekik bármelyik csatornán akkora összeget, amennyit nélkülözni tudsz. Ne feledd! Ha sokan küldünk keveset, már az is olyan segítséget jelenthet, amiből talpra tudnak állni.
Az alábbi számlákon, csatornákon keresztül tudod támogatásodat nyújtani:

Bankszámla információk:

• Számla szám/ Account number:

• Account number: 40817978832449000008  (  IBAN )
• Name: RASSYPINA ELENA VIKTOROVNA ( RASSYPINA (surname) ELENA VIKTOROVNA(name))
• Title Bank : PJSC «BANK URALSIB» MOSCOW, RUSSIA NOVOSIBIRSK BRANCH
• Code BIC/SWIFT: AVTBRUMM

Lehetséges a Western Union- on keresztül is pénzt küldeni (ezt csak dollárban lehetséges megtenni)
MoneyGram (ezen keresztül euroban és dollárban is lehet pénzt küldeni) - Svetlana Sergeevna (keresztnév/name) Rassypina (családnév/surname) , Ország - Rossija (Russia), Város- Krasnojarsk , 660135, utca: Vzletnaja 36-30
A német tenyésztők létrehoztak egy Paypal számlát is számára:
Illetve van egy adomány-gyűjtő weboldal is, ahol angolul-németül-franciául lehet beállítani az oldal alján a nyelvet és a bankkártyánkat használva tudunk valamilyen összeget küldeni. (Euroban kell beállítani az összeget, a bank át fogja váltani, forintos kártyáról is működik)

Mindenkinek köszönjük a támogatást!

rascooncattery fire

rascooncatter fire